fbpx

Baskılı Koli Bandı Üreticileri

Baskılı koli bandı üreticileri işletmelerin sık sık arayış içerisinde olduğu konulardan birisidir.. Baskılı koli bandı üreticileri; ürün veya ürünlerin yer alacağı kolilerin ve paketlerin kapatılması kullanılan bantları üretir. Detaylı incelendiği zaman baskılı koli bant kullanmanın, diğer bant türlerine göre birçok avantajı bulunmaktadır.

Baskılı Koli Bandı Üreticileri

Koli bandı çeşitlerinden bir tanesi olan ’baskılı koli bandı’’ kullanmanın avantajlarını inceleyelim.

Marka İsmi

Çoğu sektörde rekabetin oldukça yüksek olması ve hedef kitle odaklı stratejileri hüküm sürüyor. Bu durum da marka ismini ön plana çıkarmayı ve hatırlanmayı çok daha önemli kılıyor. Baskılı koli bant kullanan firmaların logoları, ürün veya paket teslimata çıkışından hep ön planda oluyor.

Kullanıcı Deneyimi

İlk izlenim çok önemlidir. Baskılı koli bant kullanımı açısından düşünüldüğünde; marka ismini ilk olarak paketi veya ürünü açarken görülüyor. Bu durum da kullanıcıların, markaya karşı olumlu bir bakış açısı geliştirir. Geniş zamanlı olarak düşünüldüğünde baskılı koli bandı kullanımı, kullanıcı deneyimi alanında yapılacak önemli adımlardan başında geliyor.

Takip Sistemi

Baskılı Koli Bandı Üreticileri
Baskılı Koli Bandı Üreticileri

Lojistik operasyonlarda, depolama ve taşıma aşamalarında kolilerin veya ürünlerin üzerinde baskılı koli bant olmalı. Bu şekilde olunca, takip sistemi de çok daha kolay ve rahat olabilir. Kolilerin veya ürünlerin üzerinde hiçbir marka ibaresi olmadığı zaman karışıklığa yol açabilir. Baskılı koli bant bulunan paketlemelerde bu durum söz konusu olmuyor. Marka ismi anında görüldüğü için lojistik, depolama ve taşıma aşamalarında hız ve takipte verim artıyor.

Kullanım Avantajları

Baskılı koli bandı, işletmelerin çalışma şekline bağlı olarak diğer bant türlerine göre çok avantajlı olabilir. Bant türleri arasında bulunan; renkli koli bant, şeffaf koli bant ve kahverengi koli bant çeşitleri, düz renkte oldukları için kurumsal açıdan görünürlük ve bilinirlik sağlamaz. Sektörel üretimler veya dağıtımlarda baskılı koli bandı çeşidi haricinde diğer bant çeşitleri çok fazla tercih edilmiyor. Bu durumun nedeni ise renkli, şeffaf veya kahverengi koli bantlar daha çok kişisel ihtiyaçları gidermek veya bazı sektörlere özgü işlerde kullanılmak için üretilmektedir.

Güvenli Taşıma

Şeffaf, Kahverengi veya renkli koli bant ile yapıştırılan paketlerin, kolilerin veya ürünlerin zaman zaman açıldığı ve tahrip edildiği durumlar gerçekleşiyor. Örneğin; şeffaf koli bant ile paketlenen bir ürün kolayca açılıp, tekrar şeffaf koli bant ile kapatılabilir. Ancak baskılı bant ile kapatılan bir paket açıldığı ve tahrip edildiği zaman kolayca fark edilebilir. Baskılı Koli Bant kullanımıyla şüpheli durumların rahatça önüne geçilebilir. Güvenli taşımanın önemli adımlarından birisi atılmış olur.

Yönlendirme ve Uyarı

Her markanın kendine özgü yönlendirmeleri ve uyarıları olabilir. Cam ürünleri üreten bir işletme paketleme yaptıktan sonra bu paket içerisinde bulunan ögenin taşıma esnasında kırılabileceğini belirtmesi gerekiyor. Gıda üreticisinin ise paketler içerisinde bulunan ürünlerin ezilebileceğini belirtmesi gerekiyor. ‘’Ezilebilir’’, ‘’Kırılabilir’’ gibi uyarıları baskılı koli bantlarında belirterek, ürünlerin doğru şartlar altında taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Genel olarak bakıldığı zaman baskılı koli bant kullanımının diğer bantlara göre belirli avantajları olduğu ve birçok alanda çok fazla işlevselliği olduğunu inceledik. Nuga Bant 2012 yılından itibaren ulusal ve uluslararası birçok firmaya hizmet vererek üretim kalitesini kısa sürede ortaya koymuştur. Baskılı koli bant talepleriniz için bizimle iletişime geçerek; dayanıklı, uzun ömürlü ve kaliteli bantlarımızı kullanmaya başlayabilirsiniz.