fbpx

10 Madde Baskılı Koli Bandı Fiyat

Baskılı Koli Bandı

Baskılı Koli Bandı Fiyat

Baskılı Koli Bandı Fiyat seçenekleri bütün satınalmacıların ve firma sahiplerinin ilgilendiği bir konudur. Size özel baskılı koli bandı kullanarak ambalajlarınıza kişilik kazandırabilir ve marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz. Firmanızın logosunu veya özel tasarımlarını koli bantı üzerine basıp son tüketici bazında olumlu bir etki bırakabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun logo, amblem veya yazı karakterine uygun olarak istediğiniz en, boy ve renklerde baskılı koli bandı tasarlayabilirsiniz. Böylelikle firmanızın tanıtım ve reklamını çok düşük bir maliyet yapabilirsiniz.

Size uygun Baskılı Koli Bandı tarifeleri ile firmanızı bir adım öne geçirin.

Baskılı Koli Bandı Nedir?

Baskılı Koli Bandı sipariş ile özel üretilen bantlardır. Talebi doğrultusunda; logo, slogan, desen, resim gibi görsellerin bant üzerine basılmasını sağlayabilirsiniz. Üreticiler baskı işlemini, bantın yapışkan yüzeyine, tutkal uygulanmadan önce yapar. Bu sayede bant kullanılırken görselin silinmesini veya zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

Son yıllarda üretimi ve talebi artan bu ürünler birçok işletme tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Gelişen son teknoloji makinalar ile Baskılı Koli Bandı politikaları herkes için uygun duruma gelmiştir.


Baskılı Koli Bandı Fiyat

Neden Baskılı Koli Bandı Kullanmalıyım?

İşletmeniz müşterilerinize doğrudan ürün gönderimi sağlıyorsa, şirketinizin logosunu taşıyan Baskılı Koli Bantları tercih etmelisiniz. Bu bantlar marka kimliğinizin oluşmasında büyük öneme sahiptir.

Üreticiler Baskılı Koli Bandını sizin talebiniz göre tasarlar. İşletmeniz için kişiselleştirilmiş bant tercihleri ile müşterilerinizin beğenisini kazanırsınız.

Koli Bandı uygunluğu ve kullanım kolaylığı son dönemlerde sıkça kullanılmaktadır.

Baskılı Koli Bandı Nasıl Belirlenir?

Baskılı Koli Bandı belirlenirken birçok unsur göz önüne alınmalıdır. Genellikle toplu alınan bu ürünler için miktar, en-boy uzunluk ve renk belirleyici unsurlardır.

Baskılı Koli Bandı Miktarı: Baskılı koli bantladı siparişi vermeden önce almadan önce miktar belirlemelisiniz. Talep edilen miktar baskılı koli bandı fiyatlarını doğrudan etkiler.

Baskılı Koli Bandı En-Boy: Baskılı Koli Bandı Fiyatının belirlenmesi için bandın en ve boy oranını belirlemelisiniz. Koli bantlarının boyu genel olarak en 45 mm ile 67 mm arasında değişir. İhtiyaçlarınıza göre belirlediğiniz bu oranlar ile fiyat teklifi alabilirsiniz.

İşletmenizin ihtiyacı olan miktar ve en-boy oranını belirledikten sonra Baskılı Koli Bandı Fiyat belirlemek için iletişime geçebilirsiniz.