fbpx

Kaliteli Koli Bandı Üretimimizle Nasıl Lider Olduk?

Yaşamın birçok alanında sağlıktan sanayiye, evlerden büyük firmalara kadar ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de bantlardır. Nugabant olarak, İstanbul’un Kartal ilçesinde son teknolojilerle donatılmış üretim parkuru ile koli bant ihtiyaçlarını karşılamak üzere çalışmalarımıza 2012 yılında başladık. Kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar koli bandı üretiminde, en büyük önceliğimiz, üretim kalitesini ve sağlamlığını sunmak oldu.

Üretim kalitesinde dayanıklılığa, üstün yapışkanlık özelliğine ve çevre dostu olmaya büyük önem veriyoruz. Kuruluşumuzun ilk 5 yılında üretim kapasitemizi ve çalışan sayımızı 2 katına çıkardık. 2020 yılında bant üretiminde sektörümüzün zirvesindeki yerimizi aldı. 2022 yılında 10. Yılımız dolduğunda ise en iyi markalar için, en kaliteli bantları üretmenin gururunu yaşadık. 2023 yılında artan talebi karşılayabilecek yeni tesisimize taşındık.

Nugabant Zirvedeki Yerini Nasıl Koruyor?

Nugabant olarak zirvedeki yerimizi öncelikle çok çalışmamıza borçluyuz. Birçok alanda kullanılan ve büyük kolaylık sağlayan yüksek kaliteye sahip bantlarımız, işlevsel oluşu ile dikkat çekiyor. En Kaliteli bant üretiminde en gerekli temel unsur üretimin her aşamasında, yüksek standartları benimsemektir. Zirvede kalmamızın en temel sebeplerinden biri, yüksek standartlarda üretim gerçekleştirmemizdir. Üretim kalitesinde dört temel noktaya büyük bir titizlikle yaklaşıyoruz.

Bant Dayanıklılığı

Nugabant olarak, üretim kalitesinde bantların sağlam bir yapıya sahip olmasına büyük önem veriyoruz. Bantlar, bulunduğu ortamdan, kullanılan yüzeyin yapısından kolaylıkla etkilenebilir. Ancak yüksek kalite standartlarında ürettiğimiz bantlar dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli bir kullanım sağlar.

Bant Kalitesi

Bantlarımız kaliteli malzemeler ile üretildiği için performansı üst seviyelere taşıyor. Üretimde kullandığımız malzemelerin kalitesi bantlarımızın işlevselliğini de arttırıyor. Nugabant olarak, yüksek kalitede üretimi sürdürmek için tüm bant çeşitlerinde, en kaliteli malzemeler ile üretim yapıyoruz.

Bant Gücü ve Bandın Yapışkan Özelliği

Kullanıldığı alana uyum sağlayabilmesi için bandın yapışkanı güçlü olmalıdır. Bantlar, bulunduğu ortamdaki havayla ve kullanılan yüzeydeki ısıyla etkileşime geçer. Bu durum dikkate alıyoruz ve bantlarımızın üretiminde kullandığımız güçlü yapışkanlar sayesinde güçlü bir tutunma sağlıyoruz.

Uluslararası Kalite Standartları

Koli bantları üretiminde uluslararası kabul gören standartlara göre üretim yapıyoruz. ISO 9001 kalite yönetim sistemi ile üretim kalitesini yükseltiyoruz. ASTM (American Society for Testing and Materials) ya da DIN (Deutsches Institut für Normung) gibi kalite standartları da koli bantlarımızın üretim kalitesini yükseltiyor.

Koli Bantları hakkında daha geniş bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Nugabant ürünlerini hemen şimdi buradan sipariş verebilirsiniz.